Svet-Stranek.cz
HYPOTÉKY - ÚVĚRY - POJIŠTĚNÍ - Nehody,úrazy - odškodnění
L FIN FINANCE   -    Finanční poradenství

DEVELOPEŘI:HYPOTÉKY - ÚVĚRY - POJIŠTĚNÍ - Nehody,úrazy - odškodnění

DEVELOPEŘI

Developeři


Proč využít služeb hypotečního poradce?

Efektivita

Dnes a denně se nám potvrzuje, že pokud rozehrajeme mezi bankami konkurenční boj o klienta, získá klient výhodnější podmínky pro financování svého záměru.

To samé platí při získávání financí na realizaci developerských projektů. Příprava projektů je natolik náročná, že je pro developera nejjednodušší poptávat finance na realizaci projektu u banky, se kterou již spolupracoval. Úvěrový poradce je však schopen poptávat více než 8 bank najednou.

Banky developery často přímo nebo nepřímo nutí, aby zájemce o byt (potažmo hypotéku) posílali přednostně do bank, které developera financují. Developer tak v horším případě přichází o klienta, pokud se tento vzhledem k přísným podmínkám dané banky pro získání hypotečního úvěru nekvalifikuje. V lepším případě dochází ke zdržení, než si zájemce o byt hypotéku vyřídí sám v jiné bance. Hypoteční poradce je naproti tomu schopen vybrat vhodnou banku a zajistit hypotéku bez prodlevy.

 

Konkurenční výhoda

Odladění podmínek projektového financování tak, aby zájemci o byty, využívající široké spektrum hypotečních bank, řádně plnili vůči developerovi své závazky, je prací úvěrového poradce. Tato přidaná hodnota představuje konkurenční výhodu, zkracuje dobu prodeje a šetří náklady.

 

A jak to probíhá?

Podmínky spolupráce jsou projednávány s každým developerem individuálně.

Kontakt:



Jana Legáthová Tomanová
Kancelář : Skálova 92
                 511 01 Turnov
OD Prior - III.patro

Po  8 : 00  -   11 : 30      12 : 30  -  17 :  00

St   8 : 00  -   11 : 30      12 : 30  -  17 :  00


Ostatní dny dle dohody


V případě zájmu nás kontaktujte na tel. 732 110 121
e-mail : fintur@seznam.cz
Dohodneme následný postup a řešení.